SD Worx

Workforce Management

Målet er å få riktig antall mennesker på de riktige stedene til de riktige tidene, å gjøre de riktige tingene. Vår intelligente programvare for personal- og ressursplanlegging gir deg mulighet til å koordinere bemanningsressurser og maksimere produktiviteten.

Timeregistrering og Workforce Management

I SD Worx har vi flere Workforce Management løsninger og programvare som kan integreres med vårt HR- og Lønnssystem. Hos oss får du et moderne system for å håndtere timer, skjema- og ressursplanlegging og kostnader slik at du kan optimalisere dine viktigste ressurser – dine ansatte. Avhengig av dine behov skreddersyr vi din løsning.

Du kan få alt fra enkel timeregistrering i vår Time modul i SD Worx HR til et avansert Workforce Management system. Løsningen kan du også få som en stand-alone løsning. Tusenvis av selskaper i hele Europa bruker disse løsningene til å administrere og registrere timer og planlegge og organisere arbeidsstokken sin.

Personalplanlegging og timer

Tid har blitt stadig viktigere i samfunnet vårt. Både enkeltpersoner og organisasjoner leter etter måter å bruke tiden sin på de mest effektive, fleksible og produktive måtene. Mange tjenestedrevne organisasjoner leter i dag etter forskjellige måter å optimalisere tiden som er tilgjengelig for sine ansatte for å øke produktiviteten og avkastningen.

For å oppnå dette trenger du en kraftig løsning for planlegging, bemanning og tidsrapportering, og riktig kompetanse for å tilrettelegge for tre nøkkelaktiviteter: tid og nærvær, personalplanlegging og oppgave- og aktivitetsstyring.

Timeregistrering

Mer enn bare oversikt over fremmøte og timer. Få også real-time oversikt over tilgjengelige ressurser og kapasitet. Få sanntidsoversikt over personalkostnader, og la dine ansatte administrere sin egen tid og fravær – uansett hvor de er.

Skjemalegging og vaktlister

Planlegg og sett riktig oppgave til riktig ansatt til riktig tid. Eliminer manuelle prosesser og få større innsikt i arbeidsstyrkens behov, nå og i fremtiden – med en intuitiv planleggingsprogramvare.

Oppgave- og aktivitetsplanlegging

Ved å registrere hvor mye tid og som brukes per oppgave per prosjekt/kunde får du full oversikt over hvor mye ressurser du trenger å allokere for ulike oppgaver, og til hvilken pris.

Våre løsninger innen Workforce Management

Vi kan levere løsninger som dekker alt fra enkel timeregistrering til kompleks WFM og strategi.

Timeregistrering

Time gjør timeregistreringen og rapportering av tid og fravær raskt og enkelt. Time er en modul i SD Worx Lønn som gir dine ledere en lettforståelig oversikt over tidsregistrering og timer.

SD Worx Workforce Management

Her får du en stor og funksjonsrik Workforce Management løsning som integreres med Lønns- eller HR-systemet. Book demo med oss og vi kan vise deg mulighetene.

Book en konsultasjon

Ikke bruk tid på admin og bli mer produktiv. Det er det vi har som mål med våre løsninger innen tid og oppmøte, arbeidsstyrkeplanlegging, oppgavestyring og strategisk workforce management. Systemet hjelper deg raskt å tildele rett person til rett jobb til rett tid. Sluttmålet? Lavere lønnskostnader, optimal ytelse og fornøyde medarbeidere.

SD Worx Workforce Management kunder

SD Worx Workforce Management-system brukes over hele verden av både store og små selskaper.
Her er noen eksempler på våre kunder. Les mer om kundene på vår partner Protime sin side.