Bli kjent med oss

Vårt mål er å forbedre måten norske og nordiske bedrifter jobber med HR og lønn. Til det kreves talentfulle mennesker. Vi er heldige som har et flott team og stort utviklingsrom, og her er det plass til flere. Det er gjennom fornøyde, dyktige og engasjerte mennesker vi vil lykkes.

Vi er stolte av…

  • … løsningene vi sammen utvikler som automatiserer og effektiviserer våre kunders hverdag
  • … tjenestene vi leverer som hjelper kunden til enklere prosesser innen lønn- og HR-administrasjon
  • … og ikke minst er vi stolte av folkene, kollegaene våres – og kundene våres, og den kunnskapen de besitter. Det er de som gjør det mulig for oss å levere Nordens kanskje beste og mest automatiserte lønnssystem.

Har du lyst til å jobbe sammen med oss? Da vil vi gjerne at du hører ifra deg. Send inn søknaden din i dag!

Listen to some of our employees about what it´s like to work for us!

«What I like most about working here is absolutely the social part. During my employment I have met a lot of competent and nice colleagues and the company arrange activities such as Health Challenges and Hackathons. Also, I appreciate the opportunity to learn new things, there is always something new and challenging. SD Worx shows confidence in me and is investing in my development!»
Serafetin Jakobov, Cloud Production Specialist.

«A mixture of sweet and salty. We have all types of people in our team, but the common factor is that service and customer treatment is at its peak!»
Natalie Josefsson, Service Desk Specialist

«There is no such thing as an ordinary day at work as a consultant. Every week, month and project is different from each other and that´s what I love about my job!» Inger Marie Torvik, Consultant

Om oss

Vi er en av Europas ledende leverandører innenfor HR og lønn. Sammen med kundene våre og med 75 års erfaring innen nordisk og europeisk HR og lønn har vi laget løsninger med markedsledende funksjonalitet som ikke minst er moderne og enkle å bruke. I dag er vi over 600 dedikerte og dyktige medarbeidere i Norden og over 5000 i europa, som hver dag hjelper våre kunder med å automatisere og digitalisere sine HR og lønnsprosesser, for å møte utfordringer knyttet til stadig skiftende omgivelser.

Vår misjon er å gjøre HR og lønnsprosesser enkle og tilgjengelige for alle, enten du er fagarbeider, teamleder eller medarbeider. Dette frigjør tid og energi sånn at alle kan gjøre det de egentlig er ansatt for.

Vi tilstreber kjønnsbalanse  og ser mangfoldet som en styrke og ønsker søkere med ulik bakgrunn. Vi har stor tro på våre verdier: Leading, Committed, People Centric.