Hvordan få en problemfri lønnstjeneste?

For deg som er CFO eller HR-sjef gir digitalisering mange muligheter, men det betyr også flere utfordringer. Samtidig som du skal sørge for styring av den daglige kjernevirksomheten, må du finne nye måter å jobbe effektivt på ved hjelp av IT og digitalisering. Vi kan gi deg noen tips!

Finn nye måter å jobbe på

Lønnshåndtering er en av de prosessene som bare skal fungere knirkefritt, og er i mange selskaper i stort behov av modernisering og effektivisering. Du og dine ansatte skal ikke trenge å bruke unødvendig mye tid, ressurser eller kostnader på prosessen. Men hvordan skal du komme deg dit?

Det er viktig med en problemfri lønnshåndtering

Digitalisering krever investering og det er opp til deg som leder å finne de mulighetene som best kan støtte kjernevirksomheten til en rimelig og forutsigbar kostnad. Du kan kjøpe nye, mer fremtidsrettede, løsninger eller du kan leie enkelte tjenester eksternt. For deg som jobber innen HR handler også mye av hverdagen om å finne de riktige talentene, være en attraktiv arbeidsgiver hvor ansatte trives og får jobbe med verdiskapende oppgaver.

Det er mange veier til en effektiv organisasjon, men at lønnsstyring fungerer knirkefritt og at din personal ikke trenger å legge tiden sin på kjedelige repetative oppgaver er et skritt i riktig retning. Dette kan løse mange av utfordringene du som leder innen økonomi eller HR opplever i dag.

«Vi i Aditro har meget lang erfaring og stor lønnsfaglig kunnskap. Nå som vi også har blitt en del av SD Worx kan du som kunde dra nytte av enda flere synergier. Vi kan vise deg veien til en problemfri lønnshåndtering som bare funker – it just Worx! ;)»

Gro Anett Pedersen, Director BPO i Aditro

Mange baller i luften?

Outsourcing kan være løsningen

For å ha effektiv og sikker lønnshåndtering kreves det et moderne, smart og stabilt lønnssystem som automatiserer de mest tidkrevende og manuelle prosessene og forenkler lønnsadministrasjonen. Ved å la systemet gjøre jobben kan dine ansatte i stedet fokusere på mer verdiskapende oppgaver.

Vi tilbyr flere lønnstjenester skreddersydd for akkurat din bedrift. Ved outsourcing hos oss får du lønnsjenester gjennom et sikkert, norskt skybasert lønnssystem som gir deg tryggheten du trenger og frigjør tid til viktigere oppgaver – et lønnssystem som passer din bedrift i fremtiden.

Fordeler med outsourcing

Att outsourca löneprocessen är både mer kostnadseffektivt och tar stressen av dina axlar. Det bara fungerar – It just Worx!

Trygt

Du trenger ikke lenger bekymre deg for når noen i lønnsavdelingen slutter, eller tar ferie. Med outsourcing har du alltid tilgang til flere høyt utdannede spesialister med lang erfaring som stadig er oppdatert med endringene i omverdenen.

Effektivt

Ved å effektivisere lønnsprosessen i forbindelse med outsourcing er det store muligheter for å spare kostnader. Bedrifter sparer ofte opptil 15-30 prosent. Du frigjør også tid internt, tid som kan brukes til mer verdiskapende arbeid.

Fleksibelt

Kostnaden for outsourcing reguleres via antall lønnsslipper du genererer per måned. Det er derfor en fleksibel løsning som følger med når bedriften vokser eller kutter ned. I tillegg er det enkelt å skalere ned eller opp tjenester i henhold til dine skiftende behov.

Dette har våre kunder gjort for å effektivisere lønnshåndteringen

”Da vi for noen år tilbake skulle velge ny lønnspartner, var det viktig å finne en leverandør som både kunne tilby et effektivt og fleksibelt system, og som vi kunne utvikle et langsiktig og gjensidig samarbeid med.”

Björn Karlsson, leder for People Core Services på Telia

«Vi måtte rett og slett sette oss ned og tenke på fremtiden. Vi kom til å miste viktig kompetanse, og det ville bli et stort prosjekt å prøve å tette hullene. Etter en omfattende analyse kom vi frem til at outsourcing av lønn var det absolutt beste alternativet for oss.»

Christine Bollvik, ansvarlig for HR Service i SSAB

Hvordan ser din bedrift sine behov ut?

Vi tilbyr følgende alternativer for outsourcing

  • SD Worx håndterer hele lønnsprosessen – tradisjonell outsourcing.
  • Din bedrift tar seg av hele lønnsprosessen selv – SD Worx leverer lønnssystemet inkl. support og kan være din backup i perioder ved behov.
  • SD Worx håndterer utvalgte deler av lønnsprosessen sammen med din bedrift.

La oss snakke outsourcing!

Ta en uforpliktende prat om Outsourcing med en av våre eksperter og finn ut om outsourcing av lønnstjenesten passer ditt selskap. Kontakt oss på mail, salg.no@sdworx.com eller book time direkte i kalenderen med en av våre eksperter.

*At belgiske SD Worx har kjøpt opp hele Aditros virksomhet i Norden gir flere store og spennende muligheter. De to selskapene kan nå dra nytte av hverandres produkter, tekniske løsninger og erfaringer. Dette vil føre til at digitaliseringen av lønnsprosessene akselererer, og vil muliggjøre flere smarte integrasjoner og god kontroll også på tvers av landegrenser.