Våre partnere

Våre partnere

Sammen med våre partnere tilbyr vi løsninger som gjør jobben enklere for både HR- og lønnsavdelingen, men fremst for dine ansatte. Våre partnere er bransjeledende, og hjelper deg med å spare tid og bli mer effektiv.

Sammen bygger vi de beste løsningene

SD Worx (tidligere Aditro) er partner med flere ledende selskaper innen HR og Lønn. I tillegg lager vi integrasjoner mot flertallet løsninger som finnes på det Nordiske markedet innen ERP, HRM og andre tredjeparter. Det gjør at SD Worx sammen med partnere og tredjeparter kan levere akkurat det du trenger for å gjøre din løsning unik og tilpasset din bedrift sine behov.

Les mer om utvalgte partnere her:

Learnifier

Learnifier er et Learning Management System (LMS) som hjelper deg med å spre kunnskap og skape gode opplæringsopplevelser i bedriften din. Løsningen er et kraftig e-læringsverktøy for å lage og administrere onlineopplæring, opplæringsprogram og interne kurs.

SD Worx og Learnifier er partnere, og det betyr at vi i SD Worx kan tilby et brukervennlig opplæringssystem, integrert med HR-systemet SD Worx HR.

Les mer om Learnifier

Protime

Protime er en timeregistrering- og workforce management løsning brukt av over 4000 selskaper i hele Europa.

Les mer om Protime

Adessa Group

Adessa leverer SAP-basert programvare og tjenester innen HR i hele Europa. Adessa Group er 100 % en del av SD Worx Group. Som et resultat av dette, er alle SAP-baserte HR-tjenester og teknologi til SD Worx Group nå samlet under merkevaren «Adessa» og brakt til det europeiske markedet.

Har du SAP HR, men ønsker et lokalt lønnssystem, snakk med oss, vi kan hjelpe deg!

Les mer om Adessa

Teamtailor

Integrert med HR-systemet kan du få rekrutteringssystemet Teamtailor, som er en av de ledende rekrutteringssystemene i Norden.

  • Tiltrekk og ansett riktig personale
  • Konkurransedyktig rekrutteringsverktøy
  • Effektive rekrutteringsprosesser

Les mer om Teamtailor på deres hjemmeside

Workday

Gjennom SD Worx Connector får kundene en forhåndsbygd, fullt støttet og SD Worx-vedlikeholdt sertifisert integrasjon til Workday HCM. SD Worx Connector senker oppsett-, distribusjons- og vedlikeholdskostnadene. 

Les mer om Workday

People Analytics

PeopleInsights – et komplett verktøy for lønnskartlegging, med gode analyser.