SAP SuccessFactors

HR-transformasjon inkluderer ikke bare mennesker og prosesser, men også teknologien som støtter dem. I mange organisasjoner er den underliggende digitale HR-teknologien mest kritisk for å nå digitaliseringsmål. I SAP SuccessFactors finner du teknologien slik at du kan lykkes med din HR-transformasjon.

SAP SuccessFactors HR-system og konsulenter

SAP SuccessFactors er HR-systemet for deg som vil ha et stort, funksjonsrikt og skreddersydd HR system som dekker alle behov innen HR. SuccessFactors passer best for Enterprise selskaper med mange ansatte (700 ansatte og oppover).

Gjennom vår partner Adessa leverer vi både SAP SuccessFactors programvare og konsulenttjenester. Vi bistår med alt fra kartlegging, løsningsarkitektur, migrering, implementering, prosessforbedring og integrasjoner.

Norsk moderne lønnssystem integrert med SAP SuccessFactors HR-system

Vi har løsningen for deg som vil ha et moderne, automatisert og lokalt norsk lønnssystem, (SD Worx Lønn) eller et internasjonalt lønnssystem dersom du vil ha et felles lønnssystem på tvers av land (SAP Payroll) integrert med HR-systemet SAP SuccessFactors. Vi kan hjelpe deg med både system, konsulenttjenester, implementering og integrering av SAP Successfactors sammen med en av markedets beste lønnssystem.

SAP SuccessFactors

Konsulenttjenester og HR-system

Core HR

HR Masterdata, rekruttering, onboarding med mer for deg som trenger et funksjonsrikt HR-system.

Talent Management

Strategisk HR og løsninger innen blant annet læring, utvikling, performance, analyse og rapportering.

Time

Time management og workforce programvare for deg med avanserte behov.

Migrasjon og Integrasjon

Uansett hvilket HR-system du har i dag hjelper vi deg med migrasjonen og med å sette opp integrasjoner til lønn og andre støttesystemer.

Tung kompetanse innen SAP SuccessFactors

Adessa er en del av SD Worx og er en av frontløperne for SAP-baserte HR- og internasjonale lønnsløsninger! Adessa leverer tjenester og programvare innen SAP Successfactors som f.eks. design, implementering, konsulenttjenester innen SAP HCM & SuccessFactors Employee Central (EC) och Employee Central Payroll (ECP). Adessa har over 250 SAP kunder og ca. 600 000 brukere. Med brukeropplevelse og HR-prosesser i fokus kan du med oss designe og skreddersy en HR-løsning i SuccessFactors.

La oss ta en prat!

Vil du vite mer om våre løsninger innen lønn, HR eller SuccsessFactors, send oss en henvendelse så booker vi deg inn til en uforpliktende konsultasjon via teams eller telefon der vi kan diskuttere dine behov.