Webinaruke | SD Worx Lønn 2022

webinar

Bli med på webinar

I slutten av april tilbyr vi en hel uke med webinarer om ulike temaer innen nye SD Worx Lønn (tidligere Aditro Lønn) – helt GRATIS. Så her er det bare å melde seg på! Sjekk programmet under og meld deg på de du er interessert i.

Hva handler disse webinarene om?
Den nye versjonen av SD Worx Lønn er kanskje det mest automatiserte lønnssystemet på markedet i dag. Er SD Worx Lønn (Aditro Lønn) ukjent for deg, du kanskje har erfaring fra før men skal over på nytt grensesnitt, eller kanskje du jobber i nye SD Worx Lønn allerede – meld deg på de du vil delta på, her finnes noe for alle!

De fleste webinarene varer fra 30-45 minutter.Mandag 25. april

Kl. 12:00, 25. apr.

Introduksjon til SD Worx Lønn (G7)

Webinaret gir en introduksjon til det nye, moderne webgrensesnittet til SD Worx Lønn Generasjon 7 (G7). Vi gir i tillegg en gjennomgang av hva som er nytt i forhold til det gamle windowsgrensesnittet.

Webinaret passer for deg som har lite eller ingen kjennskap til nye SD Worx Lønn.

Kl. 13:00, 25. apr.

Portaler

Webinaret gir en introduksjon til de ulike portalene / inngangene til SD Worx Lønn. SD Worx er ett system, men med skreddersydde innganger for ulike brukertyper. Vi gjennomgår både lønnsportalen, ansattportalen, lederportalen og klientportalen.

Webinaret passer for alle og er spesielt egnet for deg som kjører lønn for flere klienter/selskaper.

Kl. 14:00, 25. apr.

Lønnsberegning – mer enn beregning

Webinaret gir en innføring i lønnsberegning, og hvilke muligheter som er knyttet til denne prosessen. Vi tar blant annet for oss tekst på lønnslipp, delberegning og lønnsgrupper. Webinaret passer for deg som skal kjøre lønn i webgrensesnittet.

Webinaret passer for deg som er lønnsmedarbeider.


Tirsdag 26. april

Kl. 09:00, 26. apr.

Demo av ny fraværsmodul

Vi går gjennom neste generasjon system for fravær- & refusjon – en heldigital løsning i SD Worx Lønn. Den nye løsningen utvikles på våre tanker om automatikk og digitalt interaksjon med NAV/Altinn, og systemet skal på egen hånd ved bruk av virksomhetssertifikatet innhente og prosessere informasjon.

Webinaret passer for deg som er lønnsmedarbeider.

Kl. 13:00, 26. apr.

Rapportering – Hvordan definere og rapportere

Webinaret gir en innføring i rapporteringsmulighetene i det nye webgrensesnittet. Vi ser på hvordan en definerer rapporter, hvordan en både kan ta ut rapporter manuelt og automatisk, og hvordan en kan tilgangstyre rapporter så de kan hentes ut i lederportal.

Webinaret passer for deg som skal arbeide i webgrensesnittet.

Kl. 14:00, 26. apr.

Importer

Webinaret gir en innføring i hvordan import av person/ansattforhold og transaksjoner gjøres i ny løsning. Innføringen tar for seg både manuell import og hvordan du setter opp automatisk import.

Webinaret passer for deg som håndterer import fra eksterne kilder, og deg som ønsker å ta i bruk automatisk import.


Onsdag 27. april

Kl. 09:00, 27. apr.

Automatikk – Hvordan definere kontroller

Webinaret gir en innføring i automatiske kontroller, og mulighetene til å definere opp disse i webgrensesnittet. Vi ser på hvordan SD Worx Lønn kan bidra til en raskere og mer effektiv arbeidshverdag gjennom automatisering av kontroller.

Webinaret passer for deg som skal definere kontroller og håndtere eventuelle utslag.

Kl. 10:00, 27. apr.

Automatikk – Periodeplaner

Webinaret gir en innføring i hvordan en definere periodeplan og hvilke muligheter som finnes i systemet. Vi ser på hvordan SD Worx Lønn kan bidra til en raskere og mer effektiv arbeidshverdag gjennom automatiseringen av opprettelse av perioder.

Webinaret passer for deg som skal arbeide i webgrensesnittet.

Kl. 13:00, 27. apr.

Automatikk – Hvordan definere kjøreplaner

Webinaret gir en innføring i hvordan en definere kjøreplan og hvilke muligheter som finnes. Vi ser på hvordan SD Worx Lønn kan bidra til en raskere og mer effektiv arbeidshverdag gjennom automatiseringen kjøreplan fører med seg.

Webinaret passer for deg som skal arbeide i webgrensesnittet.

Kl. 14:00, 27. apr.

Automatikk – Hvordan ha kontroll?

Webinaret gir en gjennomgang av hvordan en skal ha kontroll i webgrensesnittet. Webinaret gir en gjennomgang av kontollpanel, arbeidsliste og logger fra kjøreplan.

Webinaret passer for deg som skal arbeide i det nye webgrensesnittet.


Torsdag 28. april

Kl. 09:00, 28. apr.

Sikkerhet/tilganger – det du trenger vite

Webinaret gir en innføring i sikkerhet og tilganger. Vi tar for oss hvilke tilganger som er definert, og hvilke muligheter som finnes.

Webinaret passer for deg som administrere tilganger i firmaet. Vi kommer også litt inn på øvrig oppsett under Administrasjon.

Kl. 10:00, 28. apr.

GDPR

Webinaret gir en generell gjennomgang av hva GDPR er, og hva du må tenke på som behandler av persondata. Vi informerer også om forholdet mellom SD Worx som databehandler og du (kunde) som behandlingsansvarlig.

Webinaret passer for alle.

Kl. 13:00, 28. apr.

API integrasjoner

Per i dag tilbys API’er for mottak og sending av Person, Ansatt og ansattforhold, transaksjoner samt henting av oppslagskoder/kodelister.
API er under kontinuerlig utvikling og ny funksjonalitet vil bli lagt til kontinuerlig. Vårt mål å tilby relevante APIer for å oppfylle ditt behov. Forbered deg gjerne ved å se swagger dokumentasjonen på API pakken her.

Webinaret passer for IT- og teknisk avdeling samt systemadmin og lønnsadmin.

Kl. 14:00, 28. apr.

SD Worx Lønn fremover – roadmap

SD Worx Lønn fremover – litt om hva som kommer, fokusområder, nye initiativ og gjennomgang av produktlandskapet vårt. Webinaret gir en oversikt over veien videre i SD Worx Lønn. Vi har mange nye kunder, og nye områder vi skal ut i med vårt produkt, så i denne gjennomgangen blir det litt overordnet vyer, roadmap og fokusområder.

Webinaret passer for alle

webinarfaq

FAQ

  • Jeg vil være med på alle webinarer, kan jeg melde meg på alle på en gang? Dessverre så er det en påmeldingslink per webinar, du må derfor melde deg på alle du ønsker å delta på.
  • Kan jeg melde på flere deltakere på en gang? Påmeldingene er individuelle, du kan gjerne invitere så mange kollegaer du ønsker, men hver deltaker må melde seg på med sine egne opplysninger.
  • Jeg vil gjerne bli med, men er opptatt når det skal holdes, hva gjør jeg? Meld deg på likevel, noen av webinarene vil være mulig å se i etterkant.
  • Jeg har et spørsmål om webinaruken, hvem kontakter jeg?
    Send eventuelle spørsmål vedrørende webinarene på mail til nordic.kurs.no@sdworx.com og vi svarer deg så snart vi kan! For generelle spørsmål og support fra kunder om Lønnssystemet, vennligst bruk vår kundeportal.

Er du ikke kunde enda og vil vite mer om våre løsninger på et mer overordnet nivå? Da er du velkommen til å booke en personlig demo.