Når Aditro ble SD Worx – nytt navn med nye muligheter

I år ble sammenslåingen av Nordiske Aditro og det multinasjonale selskapet SD Worx gjennomført. Det nye samarbeidet betyr en enda sterkere partner innen HR og lønn som vil hjelpe kunder med å vokse, både i Norge og over hele verden. I SD Worx sin nylig utgitte årsrapport for 2021 kan du lese om stigende tall, kampen for likestilling, viktigheten av kunderelasjoner og samarbeid på tvers av landegrenser. I tillegg deler både Martin Sjögren, Aditros daværende Nordiske administrerende direktør, og Lena Backlund, Nordisk CMO, sine tanker og håp om hvordan samarbeidet kan lede oss inn i fremtidens arbeidsmarked.

Samme tjenester som før – mer styrke i dag

Noe er annerledes etter sammenslåingen, men mye er likt! De gamle Aditro-tjenestene har ikke endret seg, og funksjonaliteten er den samme. Det eneste som er annerledes for våre kunder er at alle tjenester har endret navn. Aditro Lønn og Aditro HR er nå SD Worx Lønn og SD Worx HR for eksempel.

Den lokale supporten er fortsatt på norsk og vi er like engasjerte som før. Takket være SD Worx sine økonomiske muskler vil alle tjenester også i fremtiden kunne utvikles og tilbys i flere land og bransjer.

Sammen mot fremtiden – fordelene ved samarbeid

At Aditro nå er en del av SD Worx-familien gjør at vi kan ta del av enorme verdier i form av internasjonal utvikling, økonomisk sikkerhet og mange års erfaring. Med et sterkt selskap i ryggen har vi nå enda større muligheter til å forbedre våre løsninger. I tillegg til våre tidligere tjenester kan vi nå også tilby tilleggstjenester, som SAP SuccessFactors via Adessa og ha en smidigere bro mellom land når det kommer til lønn og HR mellom landegrenser.

Rebranding – arbeidet som ga resultater

Den store jobben med å få kunder og ansatte med på reisen til å endre navn og image har Lena Backlund, Nordisk markedssjef jobbet aktivt med fra dag én av sammenslåingen. Lena forteller om den vellykkede markedsføringskampanjen i SD Worx sin årsrapport:

– Nyheten om at vi nå er en del av SD Worx ble entusiastisk mottatt av kolleger og våre store kunder. De vet at vi skal fortsette å jobbe lokalt først, men også at et solid internasjonalt konsern bak oss gir mange fordeler, sier Lena Backlund.

Samarbeidet har allerede skutt fart og det ser bare ut til å bli enda bedre. Med felles verdier og samme visjon for fremtiden, har Aditro (nå SD Worx) som mål å være best i hele Norden på HR og lønn.

SD Worx er en HR- og lønnsleverandør som tilbyr programvare, outsourcing, rådgivning og datadrevet innsikt. Med over 76 000 selskaper over hele Europa og som en del av et globalt nettverk av 150 land, har SD Worx en sterk verdensomspennende tilstedeværelse.

Vil du lære mer om SD Worx og lese mer om deres ekspansjon i Norden takket være fusjonen med Aditro, kan du lese årsrapporten for 2021 her.