Rekrutteringssystem

Teamtailor | SD Worx

Rekrutteringssystem

Har du lyst å strømlinjeforme ansettelsesprosessen, sikre en effektiv og riktig rekruttering og forenkle arbeidet for dine rekrutterende ledere? Teamtailor er rekrutteringsløsningen som enkelt integreres med SD Worx HR (tidligere Aditro HR).

Integrert med HR kan du få et moderne rekrutteringssystem. Rekrutteringsverktøyet passer for deg som ser etter en kraftig, men enkel rekrutteringsstøtte som gjør rekrutteringen enklere for både HR, rekrutterende ledere og kandidater.

I Teamtailor kan du som HR-avdeling eller rekrutterer håndtere alt i forbindelse med rekruttering, helt fra utlysning av ledig stilling til ansettelse. Via integrasjonen med People-modulen i HR-systemet er det enkelt å videre håndtere onboardingen for nyansatte.

Bygg karrieresider

Du kan enkelt bygge en personlig og unik karriereside som inneholder det kandidaten ønsker å vite om ditt selskap.

Finn riktig kandidat

Vi utvikler og tilpasser plattformen for å hjelpe HR og rekrutterende ledere med å finne riktig person på en effektiv måte.

Automatiser ansettelsen

Fokuser på menneskene i stedet for administrativt arbeid. Håndterer store volum kandidater, sikrer høy kvalitet og reduserer time-to-hire.

 

Fordeler og funksjoner

Enkelt å lage en proff karriereside

Optimaliser deres forutsetninger for å finne rett kandidat med en levende og attraktiv karriereside. En karriereside du enkelt kan bruke uansett forkunnskap.

Optimaliser ansettelsesprosessen

Med kontraktsmaler, sikker håndtering av kandidatenes personopplysninger og et digitalt signeringsløp sikrer du både korrekt informasjon, rask håndtering og en positiv kandidatopplevelse.

Bedre samarbeid med rekrutterende ledere

Med maler, fleksibel prosesstøtte, intuitivt design og uten krav om systeminnlogging er det enkelt for rekrutterende ledere å være delaktige i rekrutteringsprosessen og gjøre gode ansettelser.

Automatisert og mer treffsikker rekruttering

Automatiser prosessen, gi en god kandidatopplevelse og avlast rekrutterende ledere. Med utvalgsspørsmål og integrerte tester fra markedets testleverandører kan du øke kvaliteten på dine rekrutteringer, minimere risikoen for feilrekruttering og rekruttere mer fordomsfritt.

Digital kontraktsignering

Forenkle prosessen og gjør signering av kontakter og avtaler digitalt.  

Følg opp KPI-er og ROI

Med hjelp av rapporter kan du følge opp og måle selskapets rekrutteringer.

La oss vise deg

Book demo på vårt rekrutteringsverktøy

Teamtailor rekrutteringsverktøy er en integrert modul i vårt HR-system SD Worx HR (tidligere Aditro HR). Systemet gir rekrutterer det de trenger for å effektivt støtte ledere med sin rekruttering og skape fornøyde kandidater.