Outsourcing av lønn: Hvorfor nå, og hvordan du skal lykkes

En stor del av å kjøre smartere er å vite når du skal stole på andre og når du skal vise frem dine egne styrker.

Ting har endret seg så raskt og drastisk siden tidlig i 2020 at det er viktig å holde fingeren på pulsen og dele våre funn. 2021 gjennomførte SD Worx en omfattende nettbasert undersøkelse som nådde ut til 3000 bedrifter i 12 forskjellige europeiske land og regioner.

Resultatene viser noen store forskjeller sammenlignet med forskningen vi gjorde året før. En lang periode med usikkerhet har tilsynelatende endret måten vi ivaretar lønn på – og hvis du følger tankegangen i denne e-boken, er det helt klart fornuftig å tenke nytt.

Last ned eBook

En e-bok om de grunnleggende prinsippene for moderne lønnsoutsourcing og hvorfor den er på vei oppover over hele Europa.

Om guiden:

Flere ebøker i serien «Kjør smartere, ikke hardere».

Denne ebook er nr. 2 i serien «Kjør smartere, ikke hardere», alle tre e-bøker er basert på svarene i den store årlige undersøkelsen «Future og Work and People». 

Du finner de alle ebøkene her:

Tipsene og guidene er basert på forskning og sentrale funn fra SD Worx sin store arbeidsgiverstudie «Future of Work and People 2021» hvor 2747 beslutningstakere i europeiske selskaper har delt sine erfaringer og fremtidige investeringer.